CASA DE SALO

Utrustning

Alla maskiner och inredning är från november 2011. Det finns Air Condition (AC) med både kyla och värme. Huset är utrustat med ugn, gasspis, kyl, frys, micro, diskmaskin, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare, tvättmaskin, badkar, DVD och platt-TV 42”. Sängkläder, kökshanddukar och duschhanddukar ingår och finns i huset (strand- och pool- handdukar ingår ej och måste tas med själv)

Poolområdet

Det stora poolområdet ligger knappt 100 meter från huset. Den privata gatan precis utanför huset leder direkt ner till poolområdet. Hela poolen är omgiven av gräsmatta och det finns gott om utrymme och tillgängliga solsängar innanför poolområdet. Polen är soluppvärmd.

Stränder i Torrevieja

Den närmaste stranden heter Los Naufragos och ligger precis vid hamnen och är en mycket populär strand i Torrevieja. Det ligger en vågbrytare utanför hela stranden som gör att vattnet är alltid lugnt vid denna strand (enda stranden i Torrevieja som har det). Inte långt därifrån ligger Playa del Cura och Playa Los Locos som båda är jättefina och populära stränder. Skulle man vilja åka till den kända La Mata stranden så ligger den inte mer än 10 min bort med bil.

Lokaltrafik & cykling

Det går bussar genom området som går till Torrevieja centrum (precis vid stränderna) med ca 40 minuters intervaller. Precis utanför huset går en cykelväg (avskild från biltrafik) som går nästan ända fram till närmaste stranden (slutar ett par kvarter ifrån stranden) så det är inga problem att cykla fram och tillbaka till centrum eller stränderna om man väljer att hyra cyklar.

Här ser du den aktuella busstidtabellen för busslinje B som passerar huset. Frekvensen står längst ner på bilden och den varierar beroende på säsong. Detta är en rundtursbuss så man kliver på i ”fel” riktning när man ska till stranden eller mot centrum.

Huset

Huset har två sovrum, kök, badrum samt vardagsrum med matplats. Sovrummen har inbyggda garderober och det finns sovplatser för sex personer. Det finns två dubbelsängar, en i vardera sovrum, samt en bäddsoffa (dubbelsäng) i vardagsrummet. Huvudentrén leder direkt in i vardags-rummet. Från köket kommer man ut till husets baksida. Uteplatsen går runt hela huset och på så sätt är det sol på tomten från morgon till kväll. Hela tomten omgärdas av en mur som ger insynsskydd från bilgatan. Det finns gott om plats för utemöbler och parasoll. Skulle det inte räcka till så är det en stor solterrass på taket som är ca 40 kvm.

TV kanaler & Internet

Det finns engelska, norska, danska och svenka TV kanaler som ingår i hyran. Det finns tillgång till internet mot extra kostnad. Kostnaden är då ca 20 Euro/1Gb.  Du laddar själv på ett kontantkort till ett USB modem hos The Phone House (kontantkort och USB modem finns i huset). Dator måste man hålla med själv.

Parkering

Det finns plats att parkera en bil intill huset på tomten (innanför en grind) eller utanför på gatan utanför områdets grind som ligger precis intill huset. Vi rekommenderar att ha bil under vistelsen. Läs mer under Bokning.